ETUSIVU

YRITYS

KIELENTARKISTUS JA EDITOINTI

VIESTINTÄVALMENNUS ASIANTUNTIJOILLE

HINNASTO

OTA YHTEYTTÄ


JOURNALISMI JA SISÄLLÖNTUOTANTO (EN)
 Monipuolisesti viestinnän eri kanavilla - englanninkieliset julkaisut, artikkelit, markkinointimateriaali, lehdistötiedotteet ja verkkomedia

Tarjoamme monipuolisia sisällöntuotantopalveluja lehtitaloille, yritysten- ja yhteisöjen kotimaisiin ja kansainvälisiin kohdejulkaisuihin, verkkomediaan sekä sanoma- ja aikakauslehtiin. Lisäksi editoimme alustavasti työstettyjä artikkeliversioita ja valmiita tekstejä.

Meillä on monipuolinen toimittajatausta ja vankka kokemus tekniikan, teollisuuden, lääketieteen ja kaupanalojen kirjoittamisesta. Seuraamme intensiivisesti niiden alakohtaisia ilmiöitä, kehityssuuntia ja tutkimusta. Perehdymme taustatietoihin ja faktoihin syvällisesti. Näin varmistamme, että haluttu viesti välittyy lukijoille oikeellisena ja ymmärrettävänä. Kaikki julkaisut ovat sisällöltään linjassa asiakkaidemme viestinnällisten tavoitteiden kanssa.

Rakennamme kohderyhmää puhuttelevat, raikkaat ja ammattitaitoisesti tehdyt asiantuntijahaastattelut ja artikkelit. Palveluihimme kuuluu myös tekninen viestintä. Omaamme pitkän kokemuksen teknisen dokumentaation tuottamisesta yrityksille.

Voit tilata meiltä

  • Tiedotteet

  • Artikkelit

  • Asiantuntijahaastattelut ja henkilöjutut

  • Kolumnit

  • Reportaasit

  • Mainosmateriaalit

  • Tekniset dokumentaatiot (tuote-esitteet, käyttöohjeet ja tekniset kuvaukset)

  • Bio- ja lääketieteelliset artikkelit

Sisällöntuotantopalvelujamme ovat hyödyntäneet mm. seuraavat toimialat:

Teollisuus: autoteollisuus - kone- ja elektroniikkateollisuus - meriteollisuus - metsä-, puu-, ja paperiteollisuus - kemianteollisuus - biolääketiede - farmasiateollisuus - maanpuolustus
Akateemiset: kansainvälinen kauppa ja rahoitus - henkilöstöhallinto - filosofia - lääketiede - tekniikka
Julkishallinto:  Euroopan komission pääosastot
, kansainväliset yhteisöt ja kansalaisjärjestöt                                                   Lue lisää

© Interpress 2017