ETUSIVU

KIELENTARKISTUS JA EDITOINTI

JOURNALISMI JA SISÄLLÖNTUOTANTO

VIESTINTÄVALMENNUS ASIANTUNTIJOILLE HINNASTO

OTA YHTEYTTÄ


Interpress Oy

Interpress Oy on vuonna 1996 perustettu suomalainen viestinnän asiantuntijayritys. Autamme organisaatioita ja yksityishenkilöitä kommunikoimaan englannin ja saksan kielillä vakuuttavasti, selkeästi ja johdonmukaisesti. Meillä on vankka kokemus kielenhuollon, kirjoittamisen ja viestintävalmennuksen tehtävistä yritysten ja yksityishenkilöiden palveluksessa sekä kansainvälisten viestintäprojektien toteuttamisesta mittaville asiakaskunnille.  

Ydintiimimme koostuu neljän yrittäjän kumppanuudesta. Tiimimme monialainen asiantuntemus tarjoaa viestinnän osaamista tieteen, teknologian, julkishallinnon ja liike-elämän alueilta. Meitä yhdistävät intohimo toimia viestinnän kentällä ja näkemykset kansainvälisen viestinnän tehokkaasta toteuttamisesta. Seuraamme jatkuvasti aikamme ilmiöitä ja tutkimme viestinnän alueilla vastaantulevia muutoshaasteita. Asiakassuhteissa pidämme ensiarvoisen tärkeänä keskinäisen luottamuksen rakentamista. Tuotamme kielenhuollon ja viestinnän palveluja oman tiimimme voimin. Tarvittaessa käytössämme on laaja eurooppalainen viestintätoimistojen verkosto. Äidinkieliämme ovat englanti ja saksa. Puhumme myös ranskaa, espanjaa ja suomea.

Keskitymme kuhunkin toimeksiantoon perusteellisesti, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Oletpa sitten yksityis-, julkishallinnon tai yritysasiakas haluamme auttaa sinua tekemään viestistäsi vahvan. Kilpailuvalttejamme ovat monikulttuurisuus, avarakatseisuus, pitkäaikainen kokemus tavoista ja tyyleistä työskennellä Euroopan eri kieli- ja kulttuurialueilla ja kohtuullinen hintataso.

On ilo olla kehittämässä laadukasta viestintää, tervetuloa asiakkaaksemm

Palvelujamme ovat hyödyntäneet mm. seuraavat toimialat:

Teollisuus: autoteollisuus - kone- ja elektroniikkateollisuus - meriteollisuus - metsä-, puu-, ja paperiteollisuus - kemianteollisuus - biolääketiede - farmasiateollisuus - maanpuolustus
A
kateemiset: kansainvälinen kauppa ja rahoitus - henkilöstöhallinto
- filosofia - lääketiede - tekniikka

Julkishallinto
:  Euroopan komission pääosastot
, kansainväliset yhteisöt ja kansalaisjärjestöt

 

© Interpress 2017