ETUSIVU

KIELENTARKISTUS JA EDITOINTI

JOURNALISMI JA SISÄLLÖNTUOTANTO

VIESTINTÄVALMENNUS ASIANTUNTIJOILLE HINNASTO

OTA YHTEYTTÄ

 
ASIANTUNTIJATIIMIMME KÄYTÖSSÄSI
Paul Allison
Paul Allison on Interpress Oy :n omistaja ja toimitusjohtaja. Hän on ollut avainhenkilönä yrityksen perustamisessa ja sen toiminnan kehittämisessä. Paulilla on yli 20 vuoden yrittäjäkokemus kaupan, teollisuuden ja julkisorganisaatioiden (erityisesti EU-hankkeet) viestinnällisten projektien toteuttamisesta, journalismista sekä aikuiskouluttajana toimimisesta. Ennen Suomeen asettumistaan hän toimi perustajaosakkaana englantilaisessa viestintäyrityksessä.
Koulutus: Lontoon yliopisto (englanninkieli ja viestintä sekä opettajan tutkinto)/Essexin yliopisto (kone- ja tuotantotekniikka, insinöörin tutkinto)
Kielet: englanti (äidinkieli), ranska, espanja

Steve Smith
Steve Smithin ydinosaamista ovat bio- ja lääketieteellinen kirjoittaminen. Hänen työstämiään artikkeleja on luettavissa arvostetuissa kansainvälisissä lääketieteen julkaisuissa mm. The Lancet ja Journal of the American Medical Association. Lääkeyhtiöt ja lääketieteen kustannusyhtiöt hyödyntävät Steven tieteellisen kirjoittamisen palveluja. Hänen tehtäväkenttäänsä kuuluvat myös kansainvälisissä tiedekongresseissa esiintyvien asiantuntijoiden viestintävalmennus.
Koulutus: East Anglian yliopisto ja Sussexin yliopisto (biologia, tieteellinen viestintä), City College Coventry (TESOL opettajanpätevyys)
Kielet: englanti (äidinkieli) espanja, ranska

Michael Möbius
Michael Möbius on työskennellyt yli 20 vuoden ajan aikuis- ja ammattikoulutuksen kentillä. Hän on opettanut saksaa useissa opetusalan organisaatioissa: saksan kielen laitoksella Helsingin yliopistossa, yksityisissä kielikouluissa, nuorten- ja aikuislukiossa sekä työväenopistoissa. Hänen opetusalaansa sisältyy myös kulttuurikoulutusta ja musiikin opetusta. Omassa yrityksessään hän on työskennellyt kääntäjänä erikoistuen teknisiin, kaupan ja kulttuurin alan sekä tieteellisiin teksteihin.
Koulutus:
Pedagoginen korkeakoulu Zwickau/Saksa (opettajan pätevyys saksan kielessä ja musiikin opetuksessa)
Kielet:
saksa (äidinkieli), englanti, suomi

Neil O'Toole
Neil O'Toole on työskennellyt kymmenen vuotta opetus- ja koulutustehtävissä. Hän on opettanut liike-elämäenglantia ja toiminut opettajana kansainvälisissä International Baccalaureate (IBO) koulutusohjelmissa. Lisäksi Neil on pätevöitynyt IBO-koulutusohjelmien kouluttajaksi sekä IBO-koulujen arvioijaksi. Ennen uraansa opettajana Neil työskenteli filmi- ja televisioteollisudessa.
Koulutus: Trinity College Dublin, European Studies with German and French. University of Wales Aberystwyth, M.A. Theatre, Film and Television Studies. National University of Ireland Galway, Higher Diploma in Education 

Kielet: englanti (äidinkieli), saksa, ranska

© Interpress 2017